Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007
Αυτές τις μέρες το μυαλό μας και η ψυχή μας είναι κοντά σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτοί που ζούνε μόνοι και αυτές τις μέρες δεν έχουν μια συντροφιά για να μοιραστούν αυτές τις όμορφες στιγμές. Κανονικά όλο το χρόνο θα έπρεπε να προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές ολων αυτών των ανθρώπων είτε της τρίτης ηλικίας που πραγματικά έδωσαν πολλά και τους αξίζει περισσότερο προσοχή για τα όσα προσέφεραν είτε σε αυτούς που δεν έχουν τα προς το ζην για να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Μακάρι το πνεύμα αυτών των ημερών να παραμείνει για ολόκληρο το νέο έτος στις καρδιές μας!!

Εύχομαι υγεία, αγάπη, ειρήνη και περισσότερη δημοκρατία για το νέο έτος. Να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο και να ανατρέπουμε τις καταστάσεις προς όφελος των πολλών !!!



Ευτυχισμένο το 2008 !!!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This