Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Η πρώτη συνάντηση των bloggers απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα την Παρασκευή (19 Ιανουαρίου) στέφθηκε με επιτυχία. Γνωριστήκαμε απο κοντά με αρκετά άτομα με τα οποία μέχρι στιγμής γνωριζόμασταν μέσω των blogs. Οι συζητήσεις ήταν σε ποικίλο περιεχόμενο απο προσωπικά μέχρι πολιτικά. Η φιλική ατμόσφαιρα και τα πηγαδάκια που στήθηκαν (αν και μερικοί δεν πολυγυρίζανε) μας έκανε όλους να νιώθουμε άνετα και να έχουμε όρεξη για περισσότερα.
Μπορώ να πω πως άκουσα πολλές απόψεις για πολλά ζητήματα, τόσο για το πόσο οι νέες τεχνολογίες μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο στην πολιτική σκηνή και με ποιον τρόπο όσο και για το πως θα πρέπει να κινηθεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ, σε ποια πλαίσια θα ήτανε καλό να είναι το πλαίσιο του καταστατικού αλλά και πληροφορίες για διάφορες περιοχές της Ελλάδος για το πως κινείται το ΠΑΣΟΚ στις περιοχές αυτές και γενικά τι γίνεται. Έτσι μπορεί κάποιος να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα για το γίνεται στο κόμμα στην Ελλάδα.
Πάντως περίμενα και μια κουβέντα με συγκεκριμένο θέμα και να πουν όσοι ήθελαν την άποψη τους και οχι μόνο να γίνει κουβέντα μερικών ατόμων. Ελπίζω αυτό να διορθωθεί την επόμενη φορά.
Τώρα περιμένουμε την συνάντηση των bloggers στην Θεσσαλονίκη.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This