Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 11 Απριλίου 2008


Με πρωτοβουλία του μορφωτικού ιδρύματος της ένωσης συντακτών πραγματοποιήθηκε στις 1/4/2008 εκδήλωση ημερίδα με θέμα το περιβάλλον και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η πρόταση αυτής της ημερίδας ήταν του πρώην βουλευτή Κοζάνης κ. Κοκελίδη Ρούλη στο διοικητικό συμβούλιο της ένωσης συντακτών στο οποίο είναι μέλος.Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία επειδή εισηγήθηκαν όλες οι μεγάλες οικολογικές οργανώσεις όπως η greenpeace, WWF Ελλάς, πράσινη οικολογία, ορνιθολογική εταιρεία, μεσόγειος SOS. Επίσης συμμετείχε το γεωτεχνολογικό επιμελητήριο και τεχνικό επιμελητήριο Ελλάδας, επιστήμονες από το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών που για πρώτη φορά έγινε στατιστική μελέτη για το "πως βλέπουν οι έλληνες τα ζητήματα περιβάλλοντος και οικολογίας" και τα οποία στοιχεία έχουν σταλεί στον ΟΗΕ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Έγινε μια ουσιαστική εισήγηση για τον ρόλο του περιβάλλοντος σαν διεθνές ζήτημα ο επίτροπος περιβάλλοντος της Ε.Ε. κ. Δήμας Σταύρος ο οποίος παρευρέθηκε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Ρεφός Χρήστος, ο οποίος έκανε μια αναλυτική τοποθέτηση στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής και τέλος συμμετείχαν όλοι οι δημοσιογράφοι των μέσων ενημέρωσης της Αθήνας από όλα τα μέσα και είναι ειδικευμένοι στα θέματα της οικολογίας και του περιβάλλοντος.Η εκδήλωση αυτή θα έχει και συνέχεια και σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Η πρωτοβουλία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ο στόχος και το κίνητρο της είναι το πως τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να πρωταγωνιστήσουν για μια ποιοτική και ισόρροπη ανάπτυξη στη χώρα μας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης δημιουργήθηκε και ένα λεύκωμα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων. Πραγματικά όλα τα σκίτσα είχαν την δική τους ομορφιά και σημασία, όμως λόγο του οτι είναι πολλά σας παρουσιάζω μερικά απο αυτά ωστε να πάρετε μια ιδέα:





Posted by Picasa
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This