Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Από τη Γενική Γραμματεία Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος (Γ.Γ.ΕΣΥΕ) ανακοινώνεται ότι θα διενεργηθεί η Γενική Απογραφή Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, έτους 2009.
Σκοπός της Απογραφής είναι η ακριβής καταγραφή όλων των εκμεταλλεύσεων της Χώρας και η συλλογή στοιχείων για τη Διάρθρωση των Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων και για την απασχόληση του πληθυσμού σε αυτές.
Η Απογραφή θα διενεργηθεί σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Χώρας, και περιλαμβάνει όλες τις γεωργικές, κτηνοτροφικές ή γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις βασιζόμενη στο Μητρώο των Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων, όπως ισχύει σήμερα μετά τις σχετικές ενημερώσεις

Η συλλογή των στοιχείων γίνεται με την συμπλήρωση ειδικών σχεδιασμένων ερωτηματολογίων κατόπιν συνέντευξης με τον κάτοχο της εκμετάλλευσης.
Στη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων της απογραφής μπορούν να συμμετέχουν:
• Φοιτητές/ σπουδαστές ΑΕΙ/ ΤΕΙ
• Γεωπόνοι
• Απόφοιτοι ΑΕΙ/ ΤΕΙ, με την προϋπόθεση ότι δεν εργάζονται στο Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού ή στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα
• Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την προϋπόθεση ότι δεν εργάζονται στο Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού ή στον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Κάθε υποψήφιος απογραφέας δικαιούται να υποβάλει μία αίτηση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
α) Στην Υπηρεσία Στατιστικής του Νομού (κάντε κλικ εδώ) στον οποίο επιθυμεί να εργαστεί:
• είτε αυτοπροσώπως,
• είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή,
• είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή προς την έδρα της Υπηρεσίας Στατιστικής του Νομού στον οποίο επιθυμεί να εργαστεί με την ένδειξη «Για την Απογραφή Γεωργίας & Κτηνοτροφίας 2009». Το εμπρόθεσμο των ταχυδρομικών αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
β) ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στην αίτηση που διατίθεται στο διαδικτυακό τόπο της Γ.Γ. ΕΣΥΕ (κάντε κλικ εδώ).

Σημείωση: Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία (3) Τοπικά Διαμερίσματα από το σχετικό πίνακα Κατανομής των Εκμεταλλεύσεων ανά Τοπικό Διαμέρισμα (κάντε κλικ εδώ).


Ελάχιστες προϋποθέσεις για την υποβολή της αίτησης είναι: α) να είναι απόφοιτοι Μέσης Εκπαίδευσης, β) η συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους και γ) να ανήκει στις κατηγορίες απογραφέων που προαναφέρθηκαν. Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, εφόσον επιθυμούν θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση

Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This