Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Την πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου στα Σέρβια, ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Η αίθουσα του Δήμου Σερβίων αποδείχτηκε πολύ μικρή για μια τέτοια συγκέντρωση όπου βέβαια δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Παραβρέθηκαν, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης και ο τ. νομάρχης Κοζάνης Ιορδάνης Ανδρεάδης.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την ανάπτυξη της περιοχής, δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου και παρουσίασε τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του για το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο που είναι τα παρακάτω:

ΣΕΡΒΙΑ
Αντωνόπουλος Γιάννης
Ελευθερίου Χρήστος
Καραγιώργος Γιώργος
Λαζαριώτης Νίκος
Σαββίδης Τάσος
Τσαρμανίδης Σάκης

ΛΙΒΑΔΕΡΟ
Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης
Μίχος Νίκος
Νίκου Αθανάσιος
Παπαχαρισίου Σταυρούλα

ΛΑΒΑ
Μπάκανος Γιώργος

ΕΛΑΤΗ
Τσιτσόπουλος Γιάννης

ΓΟΥΛΕΣ
Δρογούτης Δημήτρης

ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ
Χατζηλαζάρου Ελευθέριος

ΜΕΣΙΑΝΗ
Παπαγεωργίου Αναστάσιος

ΙΜΕΡΑ
Παπαδόπουλος Γιώργος

ΠΟΛΥΡΑΧΟ
Παπαδημόπουλος Νίκος

ΠΡΟΣΗΛΙΟ
Ζιούζιος Δημήτρης

Για του υποψηφίους των τοπικών διαμερισμάτων τόνισε ότι έχει ολοκληρωθεί η επιλογή και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This