Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010
Η «Κιβωτός» είναι το πρώτο Κέντρο Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας A.μεA. στη χώρα μας, με εγκεκριμένη άδεια λειτουργίας από το 2000. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους. Είχα την τύχη να μάθω περισσότερα πράγματα για την Κιβωτό,εδώ και αρκετά χρόνια, απο κάποιους φίλους που συνεργάστηκαν εκεί. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το μεράκι και η αγάπη που υπάρχει.

Η νέα ιστοσελίδα της Κιβωτού www.kivotos-amea.gr αποτυπώνει αυτά ακριβώς που ανέφερα παραπάνω.

Όλοι χρειαζόμαστε μια κιβωτό. Ο καθένας για τον δικό του λόγο και για τα δικά του προβλήματα. Αυτή η Κιβωτός όμως συμβάλει ενεργά στη δημιουργία για ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους. Αυτά τα άτομα χρειάζονται την προσοχή μας και πρέπει να είμαστε δίπλα τους.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This