Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, προσκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στο συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία. Η διοικητική μεταρρύθμιση, που κάποτε αποτελούσε μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα, ταυτίστηκε σήμερα με απολύσεις και κινητικότητα και αυτό διότι δεν προχώρησαν εγκαίρως οι αξιολογήσεις, γιατί ανατέθηκαν σε υπουργούς και υπαλλήλους που δεν πίστευαν ποτέ στη μεταρρύθμιση. Απαιτούμε να συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και να αξιολογηθούν άμεσα τα πρόσωπα και οι δομές στον δημόσιο τομέα μέσω του ΑΣΕΠ.

Είμαστε κατά των οριζόντιων απολύσεων. Στηρίζουμε ένα γενικευμένο πρόγραμμα κινητικότητας με αρχή, μέση και τέλος που θα βάζει στο στόχαστρο του τον αφόρητο συγκεντρωτισμό.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This