Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Εδώ και ένα μήνα περίπου ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους υπουργούς του ξεκίνησαν ένα μαραθώνιο παροχολογίας. Εγώ διερωτώμαι τι προσπαθούν να δείξουν με αυτό. Η απάντηση είναι απλή, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν αυτά τα τρεισήμισι χρόνια να κάνουν κάτι παρά να κόβουν τις κορδέλες των έργων που έγιναν από την προηγούμενη κυβέρνηση και να δυσχεραίνουν συνεχώς τη θέση των χαμηλών εισοδηματικών τάξεων, αποφάσισε πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν γρήγορα. Το θέμα ήταν όμως πως δεν μπορούσαν να πουν ότι φτιάξανε κάτι. Έτσι κατέφυγαν στο γνωστό τρόπο που έχει η δεξιά του δούναι και λαβείν. Με λίγα λόγια στο ρουσφέτι.

Εγκλωβίζοντας τον λαό και υποσχόμενοι ξανά τα ίδια με το 2004 προσπαθούν να κερδίσουν. Αυτή η "κυβέρνηση της αντιπολίτευσης" ζητάει ξανά την ψήφο του λαού !!! Έπρεπε να ντρέπονται για όλα αυτά που κάνανε και αντί αυτού συνεχίζουν να ψεύδονται και να λένε πως θα είναι και πάλι κυβέρνηση.

Αυτοί δεν πρέπει να γίνουν ξανά κυβέρνηση !!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This