Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009
Πριν απο τις Ευρωεκλογές ο Καραμανλής είπε οτι δεν σκέφτεται να βάλει νέους φόρους. Σήμερα, που δεν έχει περάσει ένας μήνας βάζει νέους φόρους σε ότι κινείται !!! Και το χειρότερο απο όλα είναι οτι η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρεί ανεπαρκή τα μέτρα μείωσης του ελλείμματος, που απλά σημαίνει και αλλοι φόροι απο το φθινόπωρο!!!

To πρόβλημα της οικονομικής ύφεσης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φορολογικά μέτρα, μιας και αφαιρεί απο την οικονομίας πόρους και αγοραστική δύναμη απο τον καταναλωτή. Αρα ουσιαστικά επιβραδύνει και άλλο την οικονομία. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το ακριβώς αντίθετο. Χρειαζόμαστε μια οικονομική ώθηση η οποία να βασίζεται στις επενδύσεις.

Μειώνουν θέσεις εργασίας και δίνουν bonus στα υψηλόβαθμα στελέχη. Πρόσφατη ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση σχετικά με το υπέρογκο bonus σε στελέχη του ΟΠΑΠ, μόνο οι αποδοχές για 4 στελέχη και μερικών συμβούλων μαζί με τα bonus ξεπερνά τα 2.000.000€ !!! Αυτό θα πεί αναδιανομή... απο τους πολλούς προσέχουμε τους λίγους... Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This