Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και συγκεκριμένα στις τέσσερις περιφερειακές δομές του Δήμου, Βελβεντού, Καμβουνίων, Λιβαδερού και Σερβίων, μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

1.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
2.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
3.ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
4.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
5.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν χωρίς την καταβολή κάποιου χρηματικού ποσού ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Υπάρχει σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης-συμμετοχής. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: Κα Ευαγγελία Λαμπροπούλου

Τηλ.2464023892

email:kdvm@dservion.gr

Διεύθυνση: ( Πλατεία Ελευθερίας, Κτήριο Κοινωφελούς Επιχείρησης)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This