Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη θεατρική παράσταση, με αρωγό το Δήμο Σερβίων –Βελβεντού, αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.

Με μεγάλη χαρά προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην επόμενη θεατρική παράσταση να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι 1 Νοεμβρίου 2013 στο τηλέφωνο 6942433271 και στο e-mail: ziouziosd@gmail.com, Facebook group: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Σερβίων- Βελβεντού, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Μέσα από το θέατρο μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τις αγωνίες μας, να έρθουμε κοντά και να σμίξουμε τις ιδέες μας. Αποτελεί πράξη συλλογικότητας όπου ο ένας στηρίζεται στον άλλο και όλοι ισότιμα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανεβεί η παράσταση. Όπως δήλωσε και ο Κάρολος Κουν “Μόνος ο καθένας μας είναι ανήμπορος. Μόνος, ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το θέατρο ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν' αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νοιώσουμε μαζί μια αλήθεια.”


Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος
Δημήτρης Ζιούζιος

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This