Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο κ. Βασίλης Καπερνάρος μας υπενθυμίζει πως ο λαϊκισμός είναι το όπλο του, μιας και η κενολογία στο πολιτικό του λόγο καλά κρατεί. Την ώρα που έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία και κατηγορείται για φοροδιαφυγή 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ρίχνει στάχτη στα μάτια και χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα και καταστάσεις που πιθανόν γνωρίζει (;) εκτοξεύει πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού.

Σήμερα που η χώρα μας και οι θεσμοί της διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο της μεταπολίτευσης, ο κ. Καπερνάρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το προσωπικό του όφελος. Εάν πραγματικά γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο με στοιχεία, να απευθυνθεί στην εισαγγελία κατά τις διαφθοράς, αφού πρώτα τακτοποιήσει την δική του δικαστική εκκρεμότητα.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη πως πάει η ΔΕΗ? την πουλάτε άκουσα...άντε γιατί οι εθνικοί εργολάβοι έχουν φάει λίγα.

Απλά να σου θυμίσω ότι η μοναδική πραγματικά μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια έχει γίνει από την ΔΕΗ για την Πτολεμαΐδα 5, χωρίς φράγκο από κρατικό κορβανά

Ζίουζιος Δημήτρης είπε...

Πραγματικά η μοναδική Μεγάλη επένδυση θα είναι η Πτολεμαϊδα 5, έργο δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.
Άφησε λίγο να εξελιχθεί η κατάσταση με τη ΔΕΗ και να το συζητήσουμε μετά. Προσωπικά με τον τρόπο που λειτουργούν μέχρι σήμερα οι εργολαβίες ήμουν, είμαι και θα είμαι αντίθετος.