Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ένα πραγματικά υπέροχο βιβλίο το οποίο είχα την χαρά να διαβάσω. Μέσα στις γραμμές του γυρίζεις πίσω στο χρόνο και σχηματίζονται εκείνες οι στιγμές, σε ασπρόμαυρο φόντο, όπου η ταλαιπωρία και η κούραση έρχονται να συναντήσουν την ομορφιά του χωριού και την ζεστασιά των ανθρώπων. Μπορεί τα παρατσούκλια να κουράζουν κάποιες στιγμές, αλλά φέρνουν τον αναγνώστη πιο κοντά στην καθημερινότητα του τότε. Ο κάθε ένας από εμάς που κατάγεται από τις όμορες περιοχές του Μικροβάλτου, αλλά και κάθε ένας που θέλει να μάθει για το Μικρόβαλτο αλλά και για το πως ζούσαν τότε στα χωριά των Καμβουνίων αξίζει να διαθέσει το χρόνο του για να περιηγηθεί στις σελίδες αυτού του βιβλίου, να γυρίσει για λίγο πίσω στο χρόνο όπου τα σημερινά αυτονόητα ήταν στόχος ζωής!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Μικροβάλτου περιλειπόμενα …» της Πρεσβυτέρας κ. Αφροδίτης π. Χρ. Μανάδη και του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρου π. Χρ. Μανάδη, Αρχιερατικού Επίτροπου Εορδαίας και Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Κοσμά Αιτωλού στην Άρδασσα Εορδαίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Θα χαιρετήσουν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος και Σερβίων Κοζάνης κ. Παύλος, ενώ το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αυγουστίνος Μύρου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και η κ. Έλλη Λαμπρέτσα, Φαρμακοποιός. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κ. Ιωάννης Φ. Κούσης, Δικηγόρος.
Από την Ιερά Μητρόπολη


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This