Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Η ώρα της κάλπης έφτασε. Τώρα είναι στο χέρι το λαού να διαλέξει την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση. Τέρμα στα γκάλοπ και στις μεγάλες κουβέντες. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο καθένας μπορεί να σκεφτεί, να ζυγίσει τα πράγματα και τελικά να αποφασίσει για το ποιος είναι καταλληλότερος να κυβερνήσει τη χώρα. Σίγουρα η αποχή δεν είναι λύση αφού η δημοκρατία μας χρειάζεται όλους.

Τον τελευταίο καιρό έγιναν και ειπώθηκαν πολλά. Ήτανε μια πραγματικά μικρή αλλά πολύ έντονη προεκλογική περίοδος. Αυτό που πρέπει να δει κάποιος δεν είναι οι παροχές της τελευταίας στιγμής, αλλά οι δεσμεύσεις και το πρόγραμμα που έχει το κάθε κόμμα.

Μπορεί αυτές οι εκλογές να ονομάζονται από πολλούς «εκλογές εξπρές» επειδή έτσι βόλευε την ΝΔ η οποία πιστεύει να πιάσει στον ύπνο τον ψηφοφόρο ώστε να μην έχει μεγάλο χρόνο αντίδρασης, αλλά πάντα έτσι ήτανε η δεξιά ! Με κόλπα και αλχημείες προσπαθεί να κερδίσει θεωρώντας τον λαό κουτό. Όμως ο λαός βλέπει, ακούει και σκέφτεται. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό από η στιγμή που θα το αποφασίσει ο Ελληνικός λαός.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ !!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This