Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007
Πλήθος κόσμου στη συνάντηση της επιτροπής στήριξης για τον Γιώργο Παπανδρέου στην Κοζάνη. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής οπου στη κατάμεστη αίθουσα τον λόγο είχε ο σύντροφος Καστανίδης. Αν και άρρωστος και με πυρετό μίλησε με ιδιαίτερη θέρμη και με τον δικό του μοναδικό τρόπο και εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου.

Μέσα στην αίθουσα είδα ανθρώπους οι οποίοι είχαν αποχωρήσει απο το ΠΑΣΟΚ και απλα έβλεπαν απο έξω την πορεία του κόμματος, είδα και γνώρισα παλιούς Πασόκους οι οποίοι δώσανε αγώνες με τον Ανδρέα Παπανδρέου, είδα και νέους οι οποιοι βλέπουν με τον Γιώργο ένα καλύτερο μέλλον. Πραγματικά ο Γιώργος έδωσε ένα όραμα στους νέους για μια Δίκαιη Ελλάδα. Έτσι καταφέρνει και έχει στο πλευρό του τόσο τους "παλαιοκομματικούς" όσο και το νέο αίμα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί στηρίζουν τον σύντροφο Παπανδρέου επειδή δεν θέλουν ένα αλλαζονικό κόμμα αλλα ένα κίνημα το οποίο να έχει ξεκάθαρες πολιτικές, ένα κινημα το οποίο να δίνει νέα προοπτική στους νέους και στη χώρα. Πολλοί απο τους παλιούς δεν μπορούν άλλο με τα ίδια πρόσωπα συνέχεια στο προσκήνιο, ζητούν την ΑΛΛΑΓΗ !!!

Μέσα στην αίθουσα, αν και το μεγαλύτερο μέρος ήτανε με τον Γιώργο, παρ'ολα αυτά δεν τον επαίνεσαν, δεν του δίνουν λευκή επιταγή όπως πολλοί πιστεύουν. Ίσα ίσα ζητούν να κάνει βαθιές τομές τόσο στο ίδιο το κόμμα όσο και στην κοινωνία. Αυτός ο κόσμος που θα ψηφίσει τον Γιώργο Παπανδρέου ζητά συγκεκριμένα πραγματα, πράγματα τα οποία μπορεί να τα διασφαλίσει ο τωρινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This