Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή για το Κίνημα. Με συναίσθηση της ατομικής ευθύνης και γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας μαζικά στην διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, δίνουμε το παρόν στις εξελίξεις που αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και το πολιτικό σύστημα της χώρα μας.

Χωρίς αφορισμούς, αλλά με πολιτική εκτίμηση για τον ρόλο των προσώπων και των απόψεων τους, στηρίζουμε στη διαδικασία αυτή την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Την 12η Νοεμβρίου, απαιτώντας την επαναφορά της Πολιτικής στο προσκήνιο, διεκδικώντας την συμμετοχή στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των πολιτικών όλων των στελεχών που έχουν λόγο και αξία, ενεργοποιώντας με δημοκρατικές διαδικασίες την πλειοψηφία του λαού μας, θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για το Κίνημα, το καλύτερο για την Ελλάδα.

Να αξιοποιήσουμε την πολιτική ευκαιρία που προσφέρει η διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ώστε ενωμένοι και δυνατοί, με έμπνευση και όραμα, να σχεδιάσουμε και σύντομα ως κυβέρνηση να υλοποιήσουμε, ό,τι θετικότερο για την Ελλάδα και τους ΄Έλληνες.

ΚΟΖΑΝΗ 5/11/2007

ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΚΕΛΙΔΗΣ ΡΟΥΛΗΣ

ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

ΤΡΙΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΣΑΡΜΑΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This