Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007
Πραγματικά στο κατάμεστο γήπεδο του ΤΑΕ KWON DO στην Αθήνα, υπήρχε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Μέσα στο χώρο της συνδιάσκεψης η προτίμηση στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου ήταν φανερή. Και οι δύο οι ομιλίες που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προήγαγαν την πολιτική και την ενότητα. Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει οτι μπορεί πλέον να κάνει πράξη τις απαραίτητες αλλαγές μέσα στο κίνημα και αυτό περιμένουμε με την επανεκλογή του.

Οι κάμερες δεν έδειξαν την θερμή υποδοχή όταν μπήκε στο χώρο του συνεδρίου. Ενθουσιασμός για τον πρόεδρο και χειροκρότημα ατελείωτο.

Μπορώ να πώ πως έγιναν πολύ καλές τοποθετήσεις απο πολλους συντρόφους που πήραν τον λόγο όπως του σ. Μαδεμλή ο οποίος μίλησε για λίγο αλλα μίλησε ουσιαστικά και με ένταση. Επίσης πολύ καλή και η τοποθέτηση του συντρόφου Πολυζωγόπουλου οποίος είπε τα πράγματα με το όνομά τους.




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This