Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008
Την Παρασκευή το βράδυ η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε τον κατάμεστο κέντρο "Ακρίτας" οπου ανέλυσε τόσο τα προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όσο και τις λύσεις που σήμερα δίνει το ΠΑΣΟΚ. Το Σάββατο μίλησε με τη Νεολαία και άκουσε τους προβληματισμούς που της τέθηκαν. Αυτό που μου άρεσε ήταν η αμεσότητα και η απλότητα της Διαμαντοπούλου καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξε σε όσες ερωτήσεις της τέθηκαν.
Το Σάββατο το βράδυ στην Πτολεμαϊδα μίλησε ο βουλευτής του Ν.Κοζάνης και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ξεφύγουμε απο αυτη τη κρίση. Μια κρίση που όπως τόνισε μας βρίσκει ανοχύρωτους με τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ, η οποία δεν έκανε και δεν κάνει τίποτα για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως συνεχώς δυναμώνει, συνεχώς ανεβαίνει. Παρ' όλο που έγιναν πολλές ομιλίες τελευταία, σε όλες ο κόσμος ήτανε παρόν. Είναι αυτός ο κόσμος που δεν μπορεί άλλο να αντέξει την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι ο κόσμος που βλέπει τα προβλήματα του να μεγαλώνουν και να μην βρίσκει πουθενά διέξοδο. Απο την άλλη το ΠΑΣΟΚ δείχνει οτι μπορεί να του εμπιστευτεί την κυβέρνηση ο ελληνικός λαός με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις.

Μερικές φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις:

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This