Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008
Απο το 1988 η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως η ημέρα κατά του AIDS. Το AIDS αποτελεί εναν απο τους δέκα κύριους λόγους θανάτων στον κόσμο. Μπορεί στην χώρα μας να μην έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις παρ' όλα αυτα δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε, αλλα να ενημερωνόμαστε και να το προλαμβάνουμε. Η ιατρική έχει προχωρήσει αρκετά αλλα η θεραπεία είναι ιδιαίτερα δύσκολη γι' αυτό η πρόληψη ειναι η καλύτερη λύση.

Η νόσος καλπάζει κυρίως στις τριτοκοσμικές χώρες. Καθημερινά χάνουν τη μάχη με τη ζωή δεκάδες άτομα. Ο ιός προσβάλει ατομα ηλικίας 19 με 24 χρονών σύμφωνα με τα στοιχεία της UNAIDS και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Εκει θα πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο την προσοχή μας και συνεχώς να ενημερώνουμε τους νέους.

Θα πρέπει τέλος να σταματήσουμε τον κοινωνικό αποκλεισμό των οροθετικών ατόμων και να τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε ως κοινωνία. Χρειάζονται την αλληλεγγύη μας. Ο ιός δεν μεταδίδεται με την χειραψία, απο μια αγκαλιά ή ένα φιλί. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα απο όσο ο καθένας μόνος του.

Καλό σας μήνα

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This