Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 16 Απριλίου 2009
Πραγματικά μεγάλη κίνηση στους δρόμους και κυρίως φυγή απο τα μεγάλα αστικά κέντρα βλέπουμε απο σήμερα. Φέτος παρατηρείται μια μείωση των ελλήνων ταξιδιωτών προς το εξωτερικό. Απο τη μία αυτό δείχνει την δύσκολη οικονομική κατάσταση των ελλήνων αλλα απο την άλλη αυτό τονώνει και την αγορά της χώρας μας, μιας και το χρήμα μένει εδώ. Για να γίνω ποιό συγκεκριμένος όταν καταναλώνουμε ελληνικά προϊόντα ή υπηρεσίες το χρήμα επανέρχεται στην τοπική ή πανελλαδική αγορά, είτε με την μορφή επανεπένδυσης είτε ως κατανάλωση. Ενώ όταν δίνουμε τα χρήματα μας σε ξένες εταιρείες ένα ποσοστό μένει στη χώρα και το άλλο επενδύεται σε άλλες χώρες.

Μπορούμε να στηρίξουμε την ελληνική αγορά μιας και έχουμε αρκετά καλά και ποιοτικά προϊόντα, και με τη σειρά τους οι έλληνες έμποροι θα πρέπει να βελτιώνουν διαρκώς τα προϊόντα και να τα πωλούν στις καλύτερες τιμές που μπορούν στην αγορά ωστε να υπάρχει όφελος και απο τις δύο μεριές.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This