Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 29 Απριλίου 2009
Για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος νομίζουμε πως μας κάνει πλάκα με αυτές του τις δηλώσεις : "Είναι αυτονόητο ότι σε τέτοια ζητήματα ούτε υπάρχει, ούτε μπορεί να υπάρχει θέμα ''γραμμής''. Όλοι οι βουλευτές, και της Ν.Δ.., ψηφίζουν κατά συνείδηση", αναφερόμενος στην υπόθεση Παυλίδη. Μας είπε οτι δεν υπάρξει γραμμή απο την ΝΔ προς τους βουλευτές της... Μα καλά ποιόν κοροϊδεύει; Αν γινότανε αυτό ήδη θα είχε πέσει η κυβέρνηση των 151 βουλευτών... Αλλα πάντα αυτή ήτανε η ΝΔ και κυρίως η συγκεκριμένη κυβέρνηση που μόνο με λαϊκισμούς, εμπαιγμούς και ταξίματα κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές. Χωρίς σχέδιο και μόνο με φανφαρονισμούς δεν μπορεί κανείς να κυβερνήσει και αυτό φάνηκε στην κυβέρνηση Καραμανλή, που όχι μονο δεν μπορεί να δωσει λύσεις σε ζητήματα, αλλα απο την άλλη δημιουργεί διαρκώς και νέα !!!

Η κυβέρνηση του σεμνά και ταπεινά είναι η ακυβερνησία της χώρας...




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This