Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008
Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη απο τους υπέρμαχους των windows. Πριν λίγες μέρες ένας φίλος μου έδειξε την σελίδα http://www.promotinglinux.com/truth/ η οποία υποτίθεται λέει την αλήθεια για τα windows και το linux, αλλα όποιος το διαβάσει νομίζει οτι στην αρχή είναι ένα κακόγουστο αστείο, μία φάρσα. Γίνεται μια επίθεση με ψευδή στοιχεία κατά του linux και δείχνει πως τα windows είναι το υπέρτατο λειτουργικό σύστημα!!!

Μα που φτάσαμε; Αντι να προσπαθούν να καλυτερεύσουν τα windows βλέποντας την ραγδαία αύξηση των χρηστών linux αρχίζουν πραγματικά να νιώθουν πως χάνουν τον έλεγχο, και αντι γι αυτό κατηγορούν ψευδός ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο πάνω απο όλα είναι ελεύθερο. Προσπαθούν δηλαδή να "υποβιβάσουν" τον "αντίπαλο" τους, αντι να βρουν τρόπο να βελτιωθούν οι ίδιοι.

Στο χωριό μου λένε μια ιστορία, "ήτανε δυο γείτονες και ήτανε και οι δύο γεωργοί και είχανε ίδια στρέμματα γης. Στον ένα απέδιδε πολλά περισσότερα απο τον άλλο αφού την πρόσεχε περισσότερο και την δούλευε καλύτερα, αλλα παρ' όλα αυτά δεν σταματούσε να προσπαθεί να βρει τρόπους να βελτιώσει την παραγωγή. Ο άλλος όλη μέρα ευχότανε να μαραθεί η παραγωγή του γείτονα του..."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This