Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009
O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, διοργανώνει την 4η Αιμοδοσία του 2009 σε συνεργασία πάντα με το τμήμα Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου την Τετάρτη 1 Απριλίου 2009 ΩΡΑ 17:00-19:30, στην Αίθουσα του (Κ.Η.Φ.Η.) ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ.- ΝΙΚ. ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ 11.
Καλούμε όλους τους Κοζανήτες, να έρθουν να γνωριστούν με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε κάπως ή κάτι για να στηρίξουμε αυτούς που σήμερα έχουν ανάγκη. Αύριο ποιος ξέρει; μπορεί να είμαστε εμείς, αυτοί που θα χρειαστούν βοήθεια και στήριξη.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:

1.Να αισθάνεται καλά
2.Να είναι ξεκούραστος
3.Να έχει κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
* Να υπενθυμίσουμε ότι τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν, δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος δεν παίρνουμε φάρμακα εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμαι.
Κανείς δεν γεννιέται με πιστοποιητικό υγείας, όπως και κανένας δεν ξέρει αν θα χρειαστεί ποτέ Αίμα, το ποιοι μπορούν όμως να δώσουν Αίμα είναι γνωστό.

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων, στα γραφεία του συλλόγου μας Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561)

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This