Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
Πραγματικά σήμερα πλημμύρισε απο κόσμο το κλειστό γήπεδο στη Βέροια στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε πολύ συγκεκριμένα για τα προβλήματα αλλα και τις λύσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ και τόνισε πως δεν υπάρχουν μονόδρομοι αλλα επιλογές. Ανέπτυξε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ μόλις αναλάβει την κυβέρνηση και κυρίως μίλησε για την σημασία της πράσινης ανάπτυξης και της ποιότητας των ελληνικών προϊοντων, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο. Η διαφάνεια και η αξιοκρατία αποτελούν βασικούς πυλώνες για τον πρόεδρο και το κίνημα, καθώς θα υπάρχουν όλα τα οικονομικά στοιχεία στο διαδίκτυο.και επισήμανε πως στις θέσεις δεν θα πρέπει να μπαίνουν οι αρεστοί αλλα οι άριστοι και πως μπροστά στη ζωή και στο θάνατο δεν μπορεί να υπάρχουν προνομιούχοι.
Τον ρυθμό έδωσε η νεολαία. Ένα απο τα συνθήματα που ακούστηκαν και μου άρεσε πολύ είναι το " Δώστε ελικόπτερο στον Καραμανλή, θέλει, να φύγει για να λυτρωθεί".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε πως είναι έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός και να δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This