Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013


Διήμερο εκδηλώσεων στα Σέρβια με επίκεντρο τα φαράγγια της περιοχής και τα σπήλαια διοργανώνει ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού σε συνεργασία με τον Σπηλαιολογικό Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΄΄Πρωτέας΄΄ και τον ΕΟΣ Κοζάνης.
Το Σάββατο 27 Απριλίου (8μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των φαραγγιών της περιοχής ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση για την προστασία των σπηλαίων. Ταυτόχρονα θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση φωτογραφίας.

Το πρωί της Κυριακής 28 Απριλίου (11π.μ.) στο Φαράγγι των Σερβίων θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετέχουν σε παιχνίδια βαρύτητας με σχοινιά - Flying Fox & Rapel, φέρνοντας τους συμμετέχοντες, τα μέλη των δύο συλλόγων, σε μια πρώτη επαφή με τη τεχνική που χρησιμοποιούν οι σπηλαιολόγοι κατά την σπηλαιοεξερεύνηση καθώς και με σπηλαιοδιαδωστικές τεχνικές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013 - Ώρα 8μ.μ.
Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου: Παρουσίαση των φαραγγίων της περιοχής. Ενημερωτική συζήτηση για την προστασία των σπηλαίων.
Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013 - Ώρα 11π.μ.
Φαράγγι Σερβίων: Παιχνίδια βαρύτητας για όλους με σχοινιά - Flying Fox & RapelAdd To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This