Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013Στην κρίσιμη ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια οργανωμένη διαδικασία πολιτικού διαλόγου στη βάση, με τη δημιουργία νέων οργανώσεων. Με νέα συλλογική αντίληψη, με νέο στελεχιακό δυναμικό. Με εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της κυβερνητικής, πολιτικής, κοινωνικής και εθνικής σταθερότητας. Ο εκφραστής της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και όλων των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκινά μια μεταρρυθμιστική πανστρατιά για τις διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Για ένα κράτος δικαίου. Για τη συνοχή της κοινωνίας. Για τη δημοκρατία και την ασφάλεια. Για την ανάδειξη της περιφερειακής και αναπτυξιακής μας ταυτότητας.

Στην προσπάθεια αυτή καλούνται, τα μέλη, οι φίλοι και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Νομού Κοζάνης:

1) Να συμμετέχουν στην Νομαρχιακή Ολομέλεια που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με θέματα:  • Πολιτική Ενημέρωση
  • Απολογισμός – Προγραμματισμός Ν.Ε
  • Έγκριση Εφορευτικών Επιτροπών

2) Να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου 2013, για τη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και τις τέσσερις Δημοτικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Οι κάλπες θα στηθούν στους τέσσερις Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού. Οι υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και μπορούν να κατατίθενται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 το πρωί και από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα, αυτοπροσώπως από τον υποψήφιο.

Η ΝΟΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This