Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο, 11 Μαΐου 2013
Απο το mikrovalto.gr και τον Γιώργο ΜαστρογιαννόπουλοΠαρουσία πολλών πιστών και προεξάρχοντος του αιδεσιμολογιωτάτου π. Γεωργίου Πιστόλα, αρχιερατικού επιτρόπου Σερβίων, τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2013 πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία, στο ξωκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου Προσηλίου.
Το ξωκλήσι βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μ. στην κορυφή του πέτρινου όγκου που δεσπόζει πάνω από τη λίμνη Πολυφύτου, σε ένα σημείο βέβαια εντυπωσιακής θέας που προσφέρει πανοραμική άποψη στο μεγαλύτερο τμήμα του Ν. Κοζάνης, δίνοντας στον επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ...αεροπλάνο!

Στο χώρο δίπλα στο ξωκλήσι βρίσκεται ο ξενώνας του Μορφωτικού Συλλόγου Προσηλίου, αλλά η πρόσβαση, παρά τις όποιες βελτιώσεις έγιναν, εξακολουθεί να παρουσιάζει δυσκολίες, αφού ο δρόμος δεν έχει ασφαλτοστρωθεί.
Στον εσπερινό παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Σερβίων - Βελβεντού, Τάσος Αλεξόπουλος, Νίκος Λαζαριώτης και Νίκος Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Ζιούζιος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πολυρράχου - Προσηλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This