Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αυτή την προεκλογική περίοδο κατέθεσες συγκεκριμένες προτάσεις και ανέλαβε δεσμεύσεις για το μέλλον του τόπου μας, της Π.Ε. Κοζάνης. Αυτό αναγνωρίζουν οι πολίτες και καθημερινά όλο και περισσότεροι ενισχύουν την ανοδική πορεία της, η οποία δεν έχει τόσο σημασία πως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις των ημερών, αλλά έχει τεράστια σημασία πως καταγράφεται στη συμμετοχή τους στις διάφορες εκδηλώσεις μας, όπου προσέρχονται για να ακούσουν τις προτάσεις και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα. Αυτό, δηλαδή, που δεν άκουσαν, δυστυχώς, από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Για να μην τους αδικήσουμε όμως, είναι αλήθεια πως κάτι άκουσαν οι πολίτες και απ΄ τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, μόνο που αυτά ήταν αλληλοκατηγορίες για σκάνδαλα και σχέσεις διαπλοκής, ασαφείς αναφορές σε θέματα που καίνε και απαιτούν λύση εδώ και τώρα, ανεφάρμοστες και ανεδαφικές υποσχέσεις, ανύπαρκτες ή καταστροφικές για τον τόπο μας προτάσεις σε καίριους τομείς όπως είναι η ενέργεια, τοποθετήσεις επί θεμάτων που αφορούν ένα μικρό κύκλο κομματικού ακροατηρίου.

Ποτέ άλλοτε το εμφανιζόμενο ως νέο και άφθαρτο δεν ταυτίστηκε τόσο γρήγορα με το παλιό και φθαρμένο. Ποτέ άλλοτε δεν είδαμε να κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσοι μεταλλαγμένοι πολιτικοί, που ξεχνώντας τι… έσκιζαν και καταργούσαν πριν μερικούς μήνες κάποιοι (ΣΥΡΙΖΑ) και πριν μερικά χρόνια ορισμένοι άλλοι (Ν.Δ.), ήρθαν τις τελευταίες μέρες με περισσό θράσος να μας υποσχεθούν και να… δεσμευτούν (!) πως θα τα κάνουν απ΄ εδώ και πέρα καλύτερα.

Ποιος μπορεί να τους πιστέψει πια; Οι μεν έπαιξαν με το φόβο, οι δε κουρέλιασαν την ελπίδα και ανάμεσα τους αναζητούν στασίδι και ρόλο, σχεδόν εκλιπαρώντας, δυνάμεις που βρίσκονται πάντοτε στην πλευρά όπου τους στέλνει ο άνεμος της σκοπιμότητας.

Οι πολίτες όμως ζητούν καθαρές κουβέντες και προοπτική. Αίτημα στο οποίο ανταποκριθήκαμε τιμώντας την ιστορική μας διαδρομή και παραμένοντας σταθεροί στις απόψεις μας, όπως κάνουμε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, καθώς είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που λέμε την αλήθεια και έχουμε διαμορφώσει το μοναδικό στρατηγικό σχέδιο για την οριστική έξοδο μας απ΄ την κρίση.

Σχέδιο για τη χώρα αλλά και για τον τόπο μας, που ξεδιπλώθηκε και παρουσιάστηκε αρχικά απ΄ την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά και στη συνέχεια απ΄ τους επτά υποψήφιους βουλευτές και τα στελέχη μας σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Κοζάνης. Σχέδιο με προτάσεις και δεσμεύσεις για όλα.
Σχέδιο με προτάσεις και δεσμεύσεις για όλα που μας βγάζει με ασφάλεια απ΄ την ύφεση, το οποίο άκουσαν και εκτίμησαν οι πολίτες, καθώς γύρισαν την πλάτη στο λαϊκισμό και τις κραυγές του μίσους και του διχασμού, αλλά και στις πρακτικές που μας έφερε το «νέο», το «άφθαρτο» και το… προοδευτικό, να κόβει κορδέλες και να εγκαινιάζει έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές, έργα που άλλοι σχεδίασαν και υλοποίησαν. Ναι, κάτι έκανε και αυτό όμως. Δανείστηκε τις καρέκλες όπου στρογγυλοκάθισε για να βγάλει τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες!

Σήμερα ο προεκλογικός αγώνας ολοκληρώνεται. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες που άκουσαν τις προτάσεις της και τη στήριξαν και που θα τη στηρίξουν ακόμα περισσότερο την Κυριακή με την ψήφο τους στις κάλπες.

Είμαστε βέβαιοι πως θα μας αναδείξουν στην τρίτη ισχυρή δύναμη που θα είναι ο καταλύτης για να αποκτήσει επιτέλους η χώρα σταθερότητα και μέσα από το σχέδιο και την πολύ δουλειά την προοπτική που χρειάζεται.

Είμαστε βέβαιοι πως θα μας δώσουν εντολή να επιβάλουμε ενότητα και συνεργασία για να βγούμε οριστικά απ΄ το φαύλο κύκλο της κρίσης.

Να είναι βέβαιοι πως εμείς θα τιμήσουμε με κάθε τρόπο αυτή την εντολή, τόσο για τη χώρα όσο και για τον τόπο μας.

Μαζί όλοι μπορούμε να κερδίσουμε το μέλλον και θα το κερδίσουμε.


Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Κοζάνης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This