Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ της Π.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει στη φιλόξενη γη της Δυτικής Μακεδονίας τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και, πρώην, Πρωθυπουργό του 3ου και χειρότερου Μνημονίου κ. Α. Τσίπρα.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο κ. Τσίπρας πρόκειται να εξαγγείλει την έναρξη κατασκευής της νέας αντιρρυπαντικής Μονάδας της ΔΕΗ, της Πτολεμαΐδα V, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μετά την προσχώρηση στο ρεαλισμό ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσχωρεί (;) και στην αναγνώριση των θυσιών και των προσδοκιών των Ελλήνων πολιτών.

Διότι πρέπει να θυμίσουμε πως εδώ και πεντέμιση χρόνια, όταν και γινόταν πραγματικός αγώνας τοπικών βουλευτών, αυτοδιοίκησης, συνδικάτων εργαζομένων και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας για να μπει στο επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ η συγκεκριμένη Μονάδα, το κόμμα του δεν στήριξε ποτέ κοινοβουλευτικά αυτή την προσπάθεια.

Με το που ήρθε δε στην εξουσία, καθυστέρησε επί επτά μήνες την έναρξη αυτού του έτοιμου, από κάθε πλευρά, έργου, το οποίο εκτός του ότι δημιουργεί 3.500 νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή και μπορεί να μας βγάλει απ΄ την ύφεση, είναι και η μεγαλύτερη αναπτυξιακή επένδυση στη χώρα (1,5 δις, περίπου) τα τελευταία χρόνια.

Οπότε τι ακριβώς θα εξαγγείλει σήμερα ο κ. Τσίπρας; Ότι πλανήθηκε από πρώην συντρόφους του και εξ αιτίας τους κράτησε στην ανεργία 3.500 άνεργους που περίμεναν πώς και πώς να βρουν δουλειά;

Αυτό είναι το νέο που έρχεται να μας πει; Μας το ΄πε πολλές φορές μέσα σ΄ αυτούς τους επτά μήνες της «πρώτης φοράς αριστερά», για πολλούς και διάφορους πρώην συνεργάτες του.
Κρίμα, αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ στην μέχρι τώρα ιστορία του τόπου δεν υπήρξε νέος ηλιακά άνθρωπος που να είναι τόσο παλιός. Όπως ο κ. Τσίπρας που μας καλεί να αφήσουμε το παλιό πίσω μας, κατακλύζοντας και ρυπαίνοντας τον τόπο μας με τις χιλιάδες αφίσες που όντως οδηγούν στο… μέλλον!

Όπως οδηγούν στο μέλλον και οι πρακτικές που επέλεξε εγκαθιστώντας επί πέντε μέρες στην περιοχή μας τον Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκη, σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να μας παραπλανήσει και πάλι, υφαρπάζοντας με ψεύτικες υποσχέσεις την ψήφο μας. Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να τον μαζέψει εγκαίρως γιατί έτσι εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Δεν ελπίζουμε πως θα το κάνει γιατί αν κάτι απέδειξε περίτρανα μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας είναι πως τελικά ο ίδιος είναι ο γνησιότερος εκφραστής του παλιού στη χώρα μας.

Υ.Γ. Κατά την αποχώρηση του τον παρακαλούμε να μαζέψει τα κομμάτια του μνημονίου που θα σκίσει κατά την ομιλία του, για να μην προσθέσει και άλλη ρύπανση σ΄ αυτή με την οποία μας έχει ήδη γεμίσει με τις αφίσες του. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!


Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This