Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Δευτέρα 4 Μαΐου 2009
Μια πολύ καλή πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης σχετικά με τις νέες τεχνολογίες θα λάβει χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη (5-6 ΜΑϊου) στο Κοβεντάρειο. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους όσους ενδιαφέρονται αλλα και για τον εμπορικό κόσμο να παρευρεθούν σε μια τόσο ενδιαφέρουσα εκδήλωση. Εκτός των άλλων θα παραστεί ως ομιλητής ο κ. Θεόδωρος Καρούνος, ερευνητής του ΕΜΠ και πρόεδρος της νεοσύστατης εταιρείας ΕΛΛΑΚ (ΕΛεύθερο Λογισμικό Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα).

Παραθέτω την πρόσκληση:

Ο Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια του Επιχειρηματικού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επιχειρήσεων του Δήμου Κοζάνης για την Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση διοργανώνει διημερίδα στην αίθουσα του Κοβεδάρειου με θέμα: «Ο Δήμος Κοζάνης και η Ψηφιακή Εποχή – η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην πράξη».

Ενημερώνουμε τους δημότες μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα έργα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στα πλαίσια του ΕΠ Κοινωνίας της πληροφορίας που αναλάβαμε και για τα προγραμματιζόμενα έργα στο ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση.

Στόχος της διημερίδας είναι η δημοσιότητα, η προβολή και η ευαισθητοποίηση του κοινού του Δήμου Κοζάνης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στα αποτελέσματα που προκύπτουν από την υλοποίηση έργων Τεχνολογία Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μέσα από την Κοινωνία της Πληροφορίας και στην πρώτη τους επαφή με τα προγραμματισμένα έργα σύμφωνα με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ψηφιακής Σύγκλισης και μέσα από το Π.Ε.Π. Μακεδονία – Θράκη 2007-2013.Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί υλικό για την γνωριμία και αξιοποίηση από πολίτες και επιχειρήσεις των έργων Τ.Π.Ε., που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:Τρίτη 5 Μαΐου και ώρα 6 μμ και Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 10 μμ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This