Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη, 1 Μαΐου 2012
Αύξηση του ποσοστού που ισχύει σήμερα δεδομένου ότι η Π.Ε. Κοζάνης και οι περιοχές εξόρυξης λιγνίτη ουσιαστικά καταστρέφονται από τη διαδικασία αυτή. Το μέλλον των κατοίκων των περιοχών κοντα σε ορυχεία πρέπει να στηριχθεί από ανταποδοτικές αναπτυξιακές δράσεις μέσω του τοπικού πόρου ανάπτυξης.  Πρωτίστως πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας με ανταποδοτικά έργα για τους παραγωγους, για την αύξηση της παραγωγής, τη διερεύνηση των προοπτικών που παρουσιάζονται απο νέες και δυναμικές καλλιέργειες, την εξερεύνηση νεων αγορών και την αύξηση της εξωστρέφειας και της προβολής παραγωγών και προϊόντων. Επίσης, πρέπει να προχωρήσουμε σε δημιουργία χρηματοδοτικών εργαλείων στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κυρίως των νέων επιχειρηματιών και των καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών. 

Η στροφή σε  δράσεις που προάγουν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία πρέπει να στηριχθεί και απο σωστό σχεδιασμό και πορεία υλοποίησης ανταποδοτικών έργων, κυρίως στον τομέα των υποδομών. Με αυτό τον τρόπο  επενδύουμε τα χρήματα του τοπικού πόρου ανάπυξης στη δημιουργία ενός βιώσιμου πλαίσιου ανάπτυξης με ύπαρξη σαφούς στρατηγικού σχεδιασμού, υποδομών και χρηματοδοτικών εργαλείων  για την προώθηση της καινοτομίας και την επιχειρηματικότητας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This