Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2008
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, όπου συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ. τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι λόγω των καταστροφών που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
«Το μέλλον δεν κτίζεται με βία, κτίζεται με διάλογο, δημοκρατία, ανθρωπιά, με ένα κράτος που σέβεται την αξιοπρέπεια των πολιτών» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου. «Συμπαραστεκόμαστε στον δικό σας αγώνα και την προσπάθεια για να ξανανοίξουν οι αγορές και να υπάρξει μια αχτίδα φωτός μέσα στις γιορτές» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου και στηλίτευσε την απουσία ενός ευνομούμενου κράτους, ενός κράτους δικαίου «που θα έπρεπε να προστατεύει τις περιούσιες και τα δικαιώματα των πολιτών». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνη.
Ολόκληρη η δήλωση
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This