Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Κυριακή 31 Αυγούστου 2008
To δημόσιο χρέος μετά απο μια 4ετή θητείας της Νέας Δημοκρατίας έχει φτάσει στα ύψη. Να τονίσω πως σε τέτοια μεγάλη αύξηση είχαμε φτάσει την περίοδο 1990-1993, πάλι επι κυβέρνησης ΝΔ !!! Τώρα απο επίσημα χείλη ακούμε οτι ο δανεισμός του κράτους για να καλύψει τις ανάγκες του δεν θα είναι 37 δις ευρώ όπως είχε προβλέψει το επιτελείο οικονομικών της κυβέρνησης αλλά 41 με 43 δις ευρώ ποσό το οποίο δανειστήκαμε μονο μια φορά και αυτό, ακούστε, για τους Ολυμπιακούς αγώνες!!!
Έτσι καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται αυτή η φοροεπιδρομή. Αφού η κυβέρνηση τα έκανε μούσκεμα στα οικονομικά καλεί το λαό και τις μικρές εισοδηματικές τάξεις να καλύψουν τα έξοδα. Αντί να στοχεύσει στην ανάπτυξη της χώρας και να δώσει προοπτικές, "ξεζουμίζει" τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον νέο επιχειρηματία, τους συνταξιούχους, τους εργαζομένους... και αυτά που δίνει είναι ψίχουλα και τα δίνει μόνο και μόνο για να μην υπάρξει μεγαλύτερη αντίδραση του λαού. Έμμεσους φόρους παντού, πενιχρή αύξηση στους μισθούς . Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This