Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008
Επιστροφή του "σεμνά και ταπεινά" απο τον Καραμανλή κρύβοντας όλα τα μεγάλα προβλήματα και τα σκάνδαλα. Δεν αναφέρθηκε σε τίποτα απο όλα αυτά (ομόλογα, υποκλοπές, Βατοπέδι, φωτιές, αισχροκέρδια, γαλάζια παιδιά, τρίτεκνους...) αλλα δήλωσε πως "ξέρει" τι περνάει ο ελληνικός λαός. Γι αυτό και θα δώσει αυξήσεις σε κάποιους χαμηλοσυνταξιούχους, όπως και το επίπεδο θέρμανσης, ΑΛΛΑ απο την άλλη αυξάνουν διαρκώς τους φόρους και απο Δευτέρα θα έχουμε και άλλη ανατίμηση βασικών προϊόντων!!! Ας μην έχουμε αυταπάτες, η ΝΔ συνεχίζει με τον ίδιο απαράλλαχτο τρόπο την διακυβέρνηση της χώρας κάτω (ξανά) απο το πέπλο του σεμνά και ταπεινά. Πάλι προσπαθεί ο Καραμανλής να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού και νομίζει οτι ξεχνάμε όλα αυτά τα οποία έχει κάνει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση, η κυβέρνηση των λίγων.

Ένα ακόμη θέμα είναι οτι δεν ακούσαμε κανέναν αντίλογο απο τους υπόλοιπους βουλευτές της κυβέρνησης. Έτσι τα media έπνιξαν τις φωνές και τις απόψεις στελεχών της ΝΔ που είναι δυσαρεστημένοι απο την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Αλλα αυτό θα μου πείτε οτι θα προκαλούσε μια αρνητική εικόνα για τον "ηγεμόνα" τον Καραμανλή. Ξέρουμε πως τα εσωκομματικά της ΝΔ είναι τεράστια και ας προσπαθούν να τα καλύψουν με διάφορα τεχνάσματα. Έτσι και αλλιως η ΝΔ ποτέ δεν ήταν ούτε θα γίνει (με τους σημερινούς τουλάχιστον στην ηγεσία) ένα ανοιχτό κομμα στο λαό.

Κύριε Καραμανλή πλεον σας γνωρίζει ο ελληνικός λαός καλά. Εσας και την κυβέρνησή σας. Είσαστε στην κυβέρνηση τεσσεράμισι χρόνια και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This