Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009
Οι Γιορτές της Γης στη Βλάστη Κοζάνης επιτέλους έφτασαν !!!
Κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται την Βλάστη για τις Γιορτές της Γής, τόσο για τις αξέχαστες εκδηλώσεις όσο και για το υπέροχο περιβάλλον που προσφέρει η τοποθεσία. Οι διοργανωτές και φέτος είναι αισιόδοξοι πως θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία απο πέρυσι και όπως δηλώνουν ο στόχος τους είναι η λειτουργία μιας «οικολογικής πόλης» με την αγορά της, το χώρο του πολιτισμού, του θεάματος και του φαγητού, όπου ο πολίτης βιώνει μια διαφορετική λογική, σε αρμονία με το περιβάλλον, συμμετέχοντας σε μια μεγάλη γιορτή, που περιλαμβάνει συναυλίες, παιδότοπο, θέατρα δρόμου, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, εικαστικές παρεμβάσεις, σεμινάρια και συζητήσεις, παζάρι βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνιών, παρουσίαση της δράσης περιβαλλοντικών οργανώσεων, περιβαλλοντικά παιχνίδια, ορεινές αθλητικές δραστηριότητες, κ.α.

Οι "Γιορτές Της Γης-2009" διοργανώνονται και φέτος από την Κοινότητα Βλάστης και την συνεργασία της Εταιρείας Περιβαλλοντικής Έρευνας και Ενημέρωσης ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ. Και φυσικά με τη αθρόα συμμετοχή πολλών ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε τη Βλάστη και να διασκεδάσετε με τις εκδηλώσεις και την χαλαρή ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Η Βλάστη βρίσκεται 24 χλμ απο την πόλη της Πτολεμαϊδας σε 1240 υψόμετρο... Θα ήτανε καλή ιδέα να πάρετε μαζί σας και ένα πανωφόρι...

Περισσότερες πληροφορίες http://www.oikotopia.gr

Η Βλάστη
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This