Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009
Απο το zougla.gr :

"Συνέλαβαν εμπρηστή επ΄ αυτοφόρω

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία 30χρονη η οποία προσπάθησε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα στο Άλσος Βεΐκου σήμερα το μεσημέρι.
Η γυναίκα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού σώματος για εμπρησμό από πρόθεση, την ώρα που έβαζε τη φωτιά.
Μάλιστα η 30χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη μόλις πριν από έναν μήνα, μετά από προφυλάκισή της για πυρκαγιά που είχε βάλει η ίδια σκόπιμα μαζί με τον σύζυγό της πέρσι στην Αγία Παρασκευή και το Πάτημα Χαλανδρίου.
Αύριο θα οδηγηθεί και πάλι στο αυτόφωρο, ενώ είναι ύποπτη και για άλλους εμπρησμούς."

Δηλαδή τι περιμένουν; Να τα κάψουν όλα κάποιοι; Το περιβάλλον δεν αντέχει άλλους εμπρησμούς, τα δάση έχουν λιγοστέψει σε τραγικό βαθμό και κάποιοι τα καίνε προς όφελος τους. Πρέπει να υπάρξουν βαρύτατες ποινές για τους εμπρηστές και τους ηθικούς αυτουργούς καθώς πρέπει όχι μόνο να γκρεμιστεί οτι χτίζεται στα καμένα αλλα να υπάρχουν και βαρύτατες κυρώσεις στους ιδιοκτήτες. Φτάνει πια η ατιμωρησία!!! Επειδή κάποιοι θέλουν να κερδίζουν εις βάρος του κοινού καλού δεν σημαίνει πως θα το ανεχτούμε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This