Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009
Οι 6 εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στην Πτολεμαΐδα καταγγέλουν πως δεν έχουν πληρωθεί εδώ και 11 μήνες και όπως τους ενημέρωσε ο δήμαρχος της πόλης κ. Τσιούμαρης , προτίθεται να κλείσει τα δύο κέντρα, χωρίς όμως οι ίδιοι στη συνέχεια να έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο ταμείο ανεργείας. Και αυτό γιατί, όπως τους είπε ο δήμαρχος, αδυνατεί να πάρει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα!!!!

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, αγωνιούν για το μέλλον που προβλέπεται δυσοίωνο, καθώς εις βάρος της επιχείρησης που διαχειρίζεται τα οικονομικά, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για κακοδιαχείρισης.

Η καταγγελία έγινε στο zougla.gr και όπως λένε οι εργαζόμενοι δεν βρήκαν καμία λύση τοπικά μιας και ο αρμόδιος αντί να στείλει τις 35 προσκλήσεις των παιδιών που είχαν γραφτεί το Σεπτέμβριο με την αρχή της σύμβασης των εργαζομένων, προκειμένου να πληρωθούν, έστειλε στην Εργατική Εστία μόνο τις 28 από αυτές, ισχυριζόμενος ότι τις υπόλοιπες 7, τις «έκοψε» ο νομικός σύμβουλος της Εργατικής Εστίας.

Νομίζω πως το θέμα μας αφορά όλους και θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις τόσο απο τον δήμαρχο Πτολεμαΐδας όσο και απο τον αρμόδιο υπάλληλο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This