Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 1 Ιουνίου 2010
Ξεκινά για 5η χρονιά το Φεστιβαλ νέων δημιουργών τραγουδιού Κοζάνης, που διοργανώνει η Δημόσια Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού Κοζάνης. Τα προηγούμενα χρόνια το φεστιβάλ στέφθηκε με επιτυχία και μείνανε ικανοποιημένοι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές.

Η αποστολή αιτήσεων γίνεται απο 20/5 έως 12/9/2010 καθώς και η ακρόαση του συνόλου των διαγωνιζομένων τραγουδιών. Ο τελικός του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 27/10/2010 και είμαι σίγουρος πως θα είναι μια αξέχαστη ημέρα για όλους.

Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.kozanifest.gr για περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης να ακούσετε και τα τραγούδια απο τους προηγούμενους διαγωνισμούς.

Μπορώ να πω πως οι διοργανωτές κάνουν το κάθε διαγωνισμό καλύτερο απο τον άλλο. Μπορεί κανείς να καταλάβει πως το κάνουν με την ψυχή τους γι' αυτό εξάλλου έχει και μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες απο την άλλη με τα υπέροχα τραγούδια τους και την ζωντάνια τους, χαρίζουν υπέροχες στιγμές στους θεατές.

Εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτό το διαγωνισμό και ανυπομονώ να ακούσω και γιατί όχι να σιγοτραγουδήσω μαζί με τους νέους καλλιτέχνες τα τραγούδια τους.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This