Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 10 Μαΐου 2011
Οι πανελλαδικές εξετάσεις έφτασαν και φέτος. Η αγωνία των μαθητών όπως και των γονέων και των καθηγητών,μεγάλη. Άλλοι προετοιμάστηκαν καλά, άλλοι λιγότερο, όμως τίποτα δεν κρίθηκε ακόμη.Όπως είπε και ο Ρούζβελτ, "Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που μάχεται στην αρένα· που το πρόσωπό του είναι αγνώριστο από τη σκόνη, τον ιδρώτα, το αίμα· που αγωνίζεται θαρραλέα· που σφάλλει και ξαναδοκιμάζει· που έχει νιώσει το μεγάλο ενθουσιασμό, τη μεγάλη αφοσίωση, και ξοδεύεται σ' ένα μεγάλο σκοπό· που, όταν νικήσει, γνωρίζει το θρίαμβο του κατορθώματος· και, που, αν χάσει, χάνει έχοντας τουλάχιστον τολμήσει. Γι' αυτό η θέση του δεν θα είναι ποτέ ανάμεσα στις ψυχρές και άτολμες ψυχές που δεν γνωρίζουν ούτε νίκη ούτε ήττα."

Πρέπει στη ζωή μας να μάθουμε να μαχόμαστε. Βάλε στόχο. Βάλε στόχο το φεγγάρι, ακόμη κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ' αστέρια (Stewart Meiji).
Σε καθένα υποψήφιο, αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του, του εύχομαι καλή επιτυχία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This