Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Τρίτη 10 Μαΐου 2011
Ξεκίνησε απο σήμερα η απογραφή του πληθυσμού. Η συνέντευξη διαρκεί περίπου 20 με 25 λεπτά, αλλα μπορώ να πω πως οι ερωτήσεις είναι πολλές. Δείτε το δελτίο της απογραφής εδώ. Για παράδειγμα, οι ερωτήσεις αφορούν τόσο τα άτομα που διαμένουν στην κατοικία (όπως, επίπεδο σπουδών, σχολή, ποια ήταν η κύρια ασχολία σας την εβδομάδα 3 - 9 Μαΐου 2011, ποιο είναι το επάγγελμα που κάνετε και άλλες)οσο και για το οίκημα (π.χ. πόσο μεγάλη είναι η κουζίνα, αν υπάρχει ύδρευση, αν υπάρχει λουτρό ή ντούς, αν υπάεχει τουαλέτα ή WC, η θέρμανση και η μόνωση του σπιτιού, ο αριθμός αυτοκινήτων στη διάθεση του νοικοκυριού, ο αριθμός θέσεων στάθμευσης στη διάθεση του νοικοκυριού, αν υπάρχει διαδίκτυο κ.α.)

Σε κάθε σπίτι καταγράφονται όλα τα μέλη που διαμένουν μόνιμα σε αυτό, ακόμα και αν απουσιάζουν για σπουδές ή στρατιωτικό, συμπεριλαμβανομένης και της οικιακής βοηθού.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και όσοι αρνηθούν να απαντήσουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα που κυμαίνονται από 1.000 έως 5.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις της γενικής διευθύντριας Στατιστικών Ερευνών της ΕΛ.ΣΤΑΤ Αθανασία Ξενάκη στο ΣΚΑΪ.

Προβλέπονται επίσης πρόστιμα από 10.000 έως 200.000 ευρώ για τους απογραφείς που θα παραβιάσουν την εμπιστευτικότητα.

Για την ασφάλεια σας Οι απογραφείς φορούν μια χαρακτηριστική κονκάρδα με ειδικό σήμα της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ δίπλα αναφέρονται τα ονόματά τους. Σε περίπτωση που αμφιβάλετε για κάποιον καλέστε στο 213 135 2138-40.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This