Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Βιβλιο επισκεπτων

Ο καιρός

SOCIAL NETWORK

Αναγνώστες

Blog Archive

Καλώς ήρθατε στο προσωπικό μου blog

Αυτό το blog δημιουργήθηκε τόσο για να εκφράσω τις απόψεις μου σε διάφορα θέματα όσο και να γίνει ένας διάλογος πάνω σε αυτές απο όλους εσάς.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ

ΔΙΚΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ !!! Το ζητούμε και το δικαιούμαστε.

Αλλιώς, ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΗΣ - ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ - ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΤΟ ΙΝΚΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.

ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΝΚΑ

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΟΤΑΝ, Η ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟΤΕ Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΤΟ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΓΕΝΙΚΟ.

ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, δεν μας είναι το σημαντικό.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ.

ΚΑΙ,.. ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΥΡΩ.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΛΗΡΑ.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ - ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ? ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΑΥΘΜΟ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ τους ΑΛΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΑΩ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΓΟΡΑ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ και ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ - ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ -, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ - ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΑΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ, το ότι ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ.

Στο ταγκό της αισχροκέρδειας, δεν έχουμε τακούνια κατάλληλα και στο τραπέζι της, να κάτσουν μόνοι τους να την φάνε. Και, καλή χώνεψη. Ο τελευταίος γελάει καλύτερα.


Το παρών δελτίο τύπου της γενικής ομοσπονδιας καταναλωτών Ελλάδος προσπαθεί ουσιαστικά να δημιουργήσει καταναλωτική συνείδηση και να δείξει στο κάθε έναν καταναλωτή την δύναμη που έχει.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Τι θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα; Όπως έχω ξαναγράψει το στοχευόμενο μποϋκοτάζ το οποίο θα έχει διάρκεια. Χρειάζεται συνεχής ενημέρωση των καταναλωτών… όσο θα περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι θα συμμετέχουν στο μποϋκοτάζ.
Έγινε πριν από λίγο καιρό ένα μποϊκοτάζ στο ακριβό γάλα, αυτό που κοστίζει πάνω από ένα Ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να παρατηρηθεί μια πραγματική ή φημολογούμενη έλλειψη φθηνού γάλατος. Αν όμως ο στόχος δεν ήταν γενικός αλλά στόχευε σε μια μάρκα πχ ΔΕΛΤΑ τότε θα αποδυναμώναμε τις προβοκάτσιες από τα σούπερ μάρκετ και τις εταιρείες. Τι θα κάνανε; Θα κρύβανε όλα τα γάλατα εκτός από της ΔΕΛΤΑ;"
http://antiakribeia.blogspot.com/2008/06/blog-post_26.html

Δημήτρης Ζιούζιος είπε...

Το ζήτημα ειναι να γίνει ο καταναλωτής ευσυνείδητος. Να καταλάβει την δύναμη που έχει και να μην αγοράζει απλά για να αγοράσει στην οπιαδήποτε τιμή και ποσότητα. Αν δεν ειναι αυτός ο στόχος του ΙΝΚΑ τότε γίνονται όλα τζάμπα. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε τα θεμέλια και μετά να δομήσουμε το υπόλοιπο

Ανώνυμος είπε...

Το κυριότερο για μας του Ελληνες είναι να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να αντιληφθούμε ότι τέτοια μέτρα μποροούν πραγματικά να εχουν αποτέλεσμα, εαν βέβαια συμμετέχουμε όλοι ή σχεδόν όλοι. Κρίνοντας απ' τον ευατό μου βλέπω ότι μας διακρίνει μία αδιαφορία και ότι σχεδόν πάντα σκεφτόμαστε με τη λογική "εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι για ν' αλλάξουν τα πράγματα". Ωστόσο, δύο - τρεις φορές που ανταποκρίθηκα σε κάποια e-mail που μας καλούσαν να σβήσουμε τα φώτα συγκεκριμένη ώρα όλοι στην Ευρώπη, διαπίστωσα πως τελικά είμαστε πολλοί και η ενέργειά μας είχε αποτέλεσμα. Ηταν εντυπωσιακό να βλέπεις πόλεις όπως το Παρίσι και το Λονδίνο στο σκοτάδι! Είμαι μέσα λοιπόν. Ας τηρήσουμε την "αποχή της Πέμπτης". Εμείς πάντως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε...